Forvandler liv og samfund

Om Danmark er den danske afdeling af den internationale, tværkirkelige missionsorganisation Operation Mobilisation,som arbejder i 110 lande og gennem skibet Logos Hope. Vores vision er, at alle skal høre evangeliet mindst én gang.

OM Danmark har to målsætninger: 

 • At sende danske missionærer godt ud i verden med evangeliet. 
 • At inspirere og motivere danske kristne til at involvere sig i mission. 

Dette gør vi gennem:

Evangelisation: Vi er kaldet til at formidle Jesu budskab om håb til hele verden ved at fortælle, hvad Han har gjort for os, og hvad Han ønsker at gøre for andre. Når vi gør det, oplever vi Hans storhed, og vi får lov at se liv og samfund blive forvandlet på måder, som menneskelige ambitioner aldrig ville kunne stå bag. 

Kirkeplantning: I OM tror vi på, at den lokale kirke er verdens håb. Derfor støtter vi kirkeplantninger fra forskellige kirkeretninger i hele verden under ledelse af den lokale kirke. Vi ønsker at tjene den lokale kirke med alt fra undervisning og evangelisation til praktisk arbejde.

Udviklingshjælp: Nogle gange er en simpel madpakke eller et nyt par sko mere værd en tusind prædikener om Guds kærlighed. I OM betragter vi det som et stort privilegium at tjene de fattige, marginaliserede og glemte. Vi tror på, at de er genstand for Guds kærlighed og omsorg, og at vi er kaldet til at demonstrere den kærlighed på praktiske måder.

Retfærdighed: Når vi rejser ud i verden, kan vi ikke undgå at blive ramt af den uretfærdighed, der hersker alt for mange steder. Men Gud er retfærdig, og i OM ønsker vi at reflektere Hans retfærdighed ved at beskytte og forsvare de undertrykte og forkastede og være deres talerør. 

Discipelskab: I OM ønsker vi at vandre side om side med hinanden gennem alle livets faser og på den måde opmuntre hinanden til at udvikle os og vokse i det, som Gud har betroet os. Dette gør vi ikke blot gennem undervisning, men i lige så høj grad ved at leve åbne og gennemsigtige liv, hvor vi kan være rollemodeller for hinanden i tjenesten.

Verden har brug for dig!

OM åbner en verden af muligheder for dig, der ønsker at blive brugt af Gud til at nå mennesker med evangeliet.

Du kan f.eks. rejse rundt i Himalaya og fortælle mennesker dér, at den Gud, der har skabt hele jorden, også elsker dem. Du kan hjælpe til med at vise handicappede børn kærlighed og værdighed. Du kan give flygtninge håb om en bedre fremtid. Du kan blive en del af et mindre ”swat-team”, som rejser rundt i hele Mellemøsten og fortæller muslimer om Jesus. Du kan sejle fra havn til havn med Logos Hope og forkynde evangeliet og uddele kristen litteratur. Du kan hjælpe en lokal kirke i et af de 110 lande, hvor OM arbejder og meget, meget mere...

Mulighederne er mangfoldige, og har du erfaring eller uddannelse indenfor f.eks. IT, bogholderi, journalistik, grafik, håndværk eller undervisning, er der også rige muligheder for, at du kan bruge disse evner i OM. 

“The bottom line in mission work is people work... loving them, serving them and helping them become strong disciples of Jesus.”
Gerorge Verver

Ved at rejse ud får du mulighed for at:

 • Dele evangeliet på kreative måder gennem for eksempel musik, samtale, drama, sport, praktisk arbejde, kunst, nødhjælp, undervisning og uddeling af litteratur.
 • Prøve dine grænser af og blive udfordret i din tro.
 • Lære discipelskab.
 • Opleve et stærkt kristent fællesskab og få venner for livet fra hele verden.
 • Arbejde i mange forskellige områder af verden.
 • Modtage undervisning, der går hånd i hånd med praktik.

For at tage ud med OM skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal elske Jesus.
 • Du skal være fyldt 18 år (med undtagelse af TeenStreet).
 • Du skal have været en personlig kristen i mindst et år.
 • Du skal have en anbefaling fra din kirke (vi sender et spørgeskema til din kirke, når du har indsendt din ansøgning).

Vil du vide mere?

Send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på tlf. 42453500, så sender vi dig tilmeldingsformularen og yderligere oplysninger om det, du er interesseret i.

Kontor: OM Danmark, Drejervej 17, 3., 2400 København NV

Bliv medlem af OM Danmark og få vores nyhedsmail. Gå ind på Modtag vores nyhedsbrev og tilmeld dig i dag!

Landsleder: Helle Rønne Samuelsen (e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Ansvarlig for volontører og missionærer: Kristian Knudsen

TeenStreet-ledere: Randi og Nick Muren

Regnskabsansvarlig: Marianne Salvigsen

Bestyrelsesformand: Christina Andersen

Økonomi

OM er godkendt af SKAT til fradrag for gaver i henhold til 15.000 kr. reglen, gavebreve og afgiftsfri testamente. Gaver til OM kan sættes ind på Nykredit Bank: 5470-2037770.