Forvandler liv og samfund

Min vision for OM

'Min hjertesag er at opmuntre OM til at holde trofast fast ved evangeliet og vore kærneværdier, mens vi med hengivenhed bringer håb til både kvinder og mænd, piger og drenge i næsten alle dele af verden. Jeg vil for mit vedkommende bestræbe mig på at tjene Herren med det, han igennem OM har givet mig, så at jeg sammen med hele vores generation i OM må leve det kald værdigt, som vi er kaldet med.'

Om Lawrence Tong

vision

1.september i 2013 blev Lawrence Tong fra Singapore OM’s tredje internationale leder. Han efterfulgte Peter Maiden, som trådte tilbage efter 10 år i tjenesten. Før ham havde det været George Verwer, som grundlagde OM i 1957.

Lawrence udviser en vældig begejstring for OM’s mission og en omsorg for medarbejderne rundt omkring i verden. Han mødte sin amerikanske hustru, Susan, mens de arbejdede om bord på Doulos, og de blev gift i 1989. De har to voksne sønner, Josh og Benji, som er deres stolthed og glæde. Lawrence begyndte sit kristne liv, da han overgav sig til Jesus Kristus ved et evangelisk møde i Singapore i 1973. Han besøgte Logos, da det kom til Singapore i 1974 og begyndte sin tjeneste om bord på Doulos i 1978. Susan begyndte sit arbejde i OM i 1979, og i de følgende 10 år arbejdede hun forskellige steder i OM, bl.a. om bord på Doulos og med teams i Indien, Bangladesh og USA.

Sin ledererfaring har Lawrence fra: Bestyrelsen for OM Singapore, OM landsleder i Taiwan, direktør for Logos II og økonomistyring for OM Ships USA på kontoret i Florence, South Carolina. Lawrence var også leder for det hurtigvoksende OM-arbejde i Kina, hvor der var meget fokus på velfærd og landbrugsprogrammer, som han og et team af lokale medarbejdere startede i Sichuan regionen efter et jordskælv i 2008.

'Jeg står i gæld til en OM-arv, som har formet mit liv og min tjeneste. Jeg bliver stadig inspireret af mange – både nuværende og tidligere – lederes tjeneste.'