Forvandler liv og samfund

OM Danmark har inviteret et team fra Logos Hope til Danmark fra d. 29. marts til d. 11. april 2017.

Teamet består af fem personer fra hhv. Singapore, Trinidad & Tobago, USA, Canada og Tyskland. De vil, sammen med nogle OM Dk repræsentanter, rejse rundt i Danmark for at besøge kirker, ungdomsgrupper, efterskoler og friskoler.  Dér  vil de   fortælle vidnesbyrd om, hvad Jesus gør for dem  i deres eget liv, men også gennem skibet Logos Hope. De fortæller om livet ombord på et globalt missionsskib og udfordrer mennesker til at involvere sig i global mission og måske endda rejse ud. 

Indtil videre har vi booket dem til at besøge: Grønnevang Kirke, Mariager Efterskole, Solgården Efterskole, Ungdomsoase i Silkeborg, Kristnastova (Færøsk Frikirke), Højnæskirken, Herning Frikirke, Johannesskolen, Gjern Frimenighed og KFS Påskelejr.

Bed for forberedelsen af dette teambesøg. Hvis du får lyst til at hjælpe f.eks. med at lave mad  eller invitere teamet hjem, så kontakt vores OM koordinator, Pernille Kristensen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..