Forvandler liv og samfund

Skibet Logos Hope er for tiden i det caribiske hav. Det kan lyde som et paradisophold, men hvis man går nogle få skridt væk fra strandene og hotellerne finder man en anden virkelighed, hvor mænd og kvinder, drenge og piger møder store udfordringer som narko, alkohol, arbejdsløshed, bandevold og HIV.

Mens Logos Hope sejler fra havn til havn, ønsker OM at støtte Guds lokale kirker i Caribien ved at række ud, særligt til den unge generation, som desperat søger efter håb og mening med deres liv. Desuden vil besætningen hjælpe til med nødhjælp efter orkanen Matthew, der ramte området for nylig.

Det koster cirka 350 kroner at sejle en kilometer med Logos Hope. Desuden er brændstof også nødvendigt mens skibet ligger ved kaj for at holde generatorerne kørende, da de sørger for elektricitet til lys, aircondition, varme og alle øvrige apparater, der kræver strøm.

Vil du overveje give at købe brændstof til Logos Hope for en kilometer eller to? Din gave kan hjælpe med til at holde skruen i vandet for Logos Hope. 

Du kan gøre dette ved at indbetale en gave via OM Danmark på netbank 5470-2037770. Husk at mærke beløbet med teksten 'Brændstof Logos Hope'.

Tak for din fortsatte støtte!