Forvandler liv og samfund

Off the grid er et fem-ugers discipelskabs- og adventureprogram, som OM afvikler 3 gange om året i New Zealand. Katrine Hansen fra Ballerup  deltog i et team, der var af sted i januar/februar i år. Her er Katrines beskrivelse af sine oplevelser med ’Off the grid’.

Et sug gik gennem kroppen, idet jeg trådte ind i det sidste og fjerde fly til New Zealand. Tanker, bekymringer, forventninger og spørgsmål myldrede rundt i mit hoved. Hvem ville jeg møde? Hvordan ville det blive? Det var langt væk hjemmefra, et andet sprog og nye mennesker at forholde sig til. Det var overvældende. Men der var ikke andet at gøre end at overvinde nervøsiteten og frygten med tillid til, at Jesus vandrede med mig.

Det er mig med kasketten i bageste række!

Som tiden gik fandt jeg hurtigt ud af, at Off The Grid var lige mig. Kombinationen af adventure, fordybelse, vækst, medie-faste og venskaber gjorde Off The Grid til noget helt unikt. Det største for mig var den indre vandring med Jesus gennem dagliglivet med søskende i troen. Vi blev som en familie, vi blev en enhed på trods af forskelligheder og alene på grund af vores fælles tro på Jesus. 

Det var utroligt stærkt, hvordan Jesus arbejdede i vores hjerter og gennem samtaler og bibelstudie med hinanden opbyggede os.

 

Et dybt ønske jeg havde for min tid i New Zealand var at glæde mig i Jesus. I min tid inden havde jeg kæmpet med tomhed, ligegyldighed og meningsløshed. 

Jeg opdagede, at Jesus plantede længslen i mig, og Han lærte mig at taknemmelighed og glæde er noget man kan vælge at vise. Processen startede før min tid i NZ, men fik særligt lov at blomstre gennem min tid her. Jeg valgte den første uge af Off The Grid dagligt at minde mig selv om verset fra Filipperbrevet 4:4: 

”Glæd jer altid i Herren. Jeg siger atter: glæd jer.”

Verset gentog jeg hver morgen, og blev mindet om det under vores vandreture.  

Off The Grid har lært mig mange ting, men særligt om tillid til Gud og værdien vi finder i ham. 

Det som Off the Grid kan er at skabe et helt unikt fællesskab i de bedste omgivelser og et program, som hjælper og udfordrer en til helhjertet at følge Jesus og til at blive udrustet og se kaldet til at hjælpe andre til at blive Jesus-disciple. Sidder du og overvejer, hvad dit næste skridt i livet er? Er du glad for at bruge tid i Guds skaberværk, bruge din krop, studere Guds ord og være i et internationalt fællesskab? Off The Grid vil udfordre dig, udruste dig, glæde dig og bedst af alt føre dig tættere på Jesus og hans kærlighed, retfærdighed og lære dig om dit daglige kald. Det ville glæde mit hjerte, hvis du tog afsted. Off The Grid er langt mere end kristen sightseeing i New Zealand. Det lærer dig at vandre med Jesus i dårlige som gode perioder i livet. 

Er du interesseret i at høre mere om ’Off the Grid’? Så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 25361323. Vi tror at disse uger kan være en god investering i dig selv, din tro på Gud og i din tjeneste blandt andre mennesker.