Forvandler liv og samfund

En af OM Danmarks gode venner er Anker Nielsen, evangelist med særligt hjerte for tyrkere.

Anker har gode forbindelse med OM’erne i Tyrkiet. Anker skriver følgende i sit nyhedsbrev om OMs sommerprogram i Tyrkiet:

Jeg har lyst til at invitere til: Turkey Summer Outreach: Awaken Anatolia! Jeg har ikke helt besluttet, om jeg tager afsted alene, men hvis der er en eller flere andre som kunne have lyst til at tage med vil jeg tage afsted sammen med jer.

Formålet er at opmuntre lokale kristne og kirker og hjælpe dem med at dele evangeliet om Jesus med mennesker forskellige steder i Tyrkiet. Det er ikke en forudsætning at kunne tyrkisk! Man vil få træning og blive klædt på ved at lære simple udtryk på tyrkisk og lære hvordan man deler sit eget vidnesbyrd med andre. Der vil både blive mulighed for at lære fra tyrkiske kristne, ligesom du vil få mulighed for at gå i tro og tillid til Gud. Afhængig af, hvem der tager med, og hvad de kan, vil der være opgaver som gadeevangelisering, litteraturuddeling, sprogundervisning, uddeling af indbydelser, venskabsevangelisation, praktisk hjælp til kirker, mv.

Hvis du er mellem 20 og 70 år, er fleksibel, har let ved at indstille dig på nye situationer og er villig til at møde nye mennesker og dele Guds kærlighed med dem, er du velkommen.

Tidspunktet er fra 15. - 30. juli. Det koster kr. 4.620,- + fly t/r til Istanbul og forsikring. Alle måltider er inkluderet, og der overnattes på simple hoteller, på gæstehuse, i kirker eller lokalt hos folk.

OM har mange folk i Tyrkiet. De følger hele tiden sikkerhedssituationen og planlægger, hvor de tager hen med omtanke. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte OM i København direkte på telefon: 25 36 13 23 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er naturligvis også velkommen til at tage kontakt til mig. Deadline for tilmelding er 18. juni.