Forvandler liv og samfund

Et skib til at bringe viden, hjælp og håb

”Logos Hope” er OM's mssionsskib, der med sin størrelse og indretning giver nye muligheder, når det gælder OMs vision om at bringe viden, hjælp og håb til verden.

Skibet tjener som et internationalt højskole- og missionsskib, med en besætning på 400 kristne fra over 45 lande. Logos Hope rummer et konferencerum til 400 mennesker, verdens største flydende boghandel, kahytterne til 350 besætningsmedlemmer og 100 gæster, café og stort interaktivt besøgscenter.

Hvert år besøger en million mennesker Logos Hope, og visionen med skibet er, at hver enkelt besøgende på skibet må blive ført ind i et nærmere kendskab til Kristus.

Din støtte

Der er derfor brug for både økonomisk støtte, bøn og volontører til skibets mission. En af de store udfordringer er brændstof til skibets generatorer. Omkostningerne ved at sejle fra havn til havn og forsyne skibet med elektricitet og varmt vand, er stort. Det er gaver til brændstof, der bogstavelig talt holder skibet sejlende.

Du kan være med til at indsamle penge til brændstof til skibet så vi kan vedblive at bringe HÅB til verdens havnebyer.

Det koster nemlig 250 kroner i olie at flytte skibet en kilometer. Så kan du selv regne ud, hvad det koster at sejle skibet mellem verdens lande. 

Hvis du overvejer at købe en kilometer eller to, så kan du indbetale beløbet på OM's konto i Nykredit: 5470 - 2037770. Husk at mærke indbetalingen: Brændstof LH.

Din gave til brændstof er fradragsberettiget. Husk blot at skrive dit cpr. nummer på indbetalingen eller send en mail til vores bogholder: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil benytte dig af skattefradraget.

Den gave du giver i dag - bringer os videre i morgen. TUSIND TAK for hjælpen!

(Vil du vide mere så ring til 42 45 35 00 eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)